Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for opplysninger som registreres og lagres når du besøker www.byggmesterforbundet.no, samt innloggingsside for medlemmer (Medlemsnett). Byggmesterforbundet er behandlingsansvarlig for alle registrerte opplysninger.


Hvilke opplysninger samles inn

Når du besøker nettsiden vår lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din, ved hjelp av informasjonskapsler ("cookies"). Dataene kan inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider og hvilken nettleser du bruker.  Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men kun informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Ved innlogging til medlemssidene bruker vi en informasjonskapsel for å autentisere brukere som logger seg inn.


Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene (ved hjelp av Google Analytics)
  • Autentisere brukere (medlemmer) som logger seg inn på medlemsnett

 

Hvem deler vi opplysningene med?

Både Byggmesterforbundet og våre underleverandører, - nettsideleverandør Snapper AS og analyseverktøyet Google Analytics, lagrer data lokalt på din enhet. Som databehandlere og underleverandører av tjenester til Byggmesterforbundet har ikke disse anledning til å bruke dataene til annet enn å levere de tjenestene Byggmesterforbundet har bestilt.

 

Kontaktinformasjon

  • Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller lagring av opplysninger, kan du sende forespørsel til hei@byggmesterforbundet.no
  • For mer informasjon om hvordan Google Analytics behandler persondata les her.
  • For mer informasjon om hvordan Snapper AS behandler persondata send forespørsel til support@snapper.no