Bli
medlem

Bygg- og tømrermesterbedriftene er viktige for samfunnet! En viktig bransje må ha et talerør.
Byggmesterforbundet  arbeider aktivt for å sikre bedriftene gode rammevilkår og markedsføre tømrerfaget og bransjen på en positiv måte. Å være medlem i Byggmesterforbundet er et kvalitetsstempel!

Medlemskap lønner seg!

Hjelp når du trenger det

Du får landets sterkeste og uavhengige fagavdeling på laget. Vi gir verdifulle råd og veiledning når du vil utfordre deg selv eller står fast. Vi tilbyr aktuelle kurs og varsler deg om viktige endringer i lover og forskrifter.

Unngå forsikringsfellene!

Byggmesterforsikring AS kjenner til hverdagen og virkeligheten på byggeplassene og hjelper deg å velge riktige forsikringer. Du får vilkår som er spesialtilpasset for bransjen. Vi skjuler aldri noe med liten skrift!

Gode råd fra advokatene er gratis

Hvilken standardkontrakt er riktig å bruke for ditt prosjekt? Ring og spør om det du lurer på innen juss, - gode råd er inkludert i medlemskapet. Våre advokater er spesialister på lover, avtaler og rettspraksis innen bygg og anlegg. De kan følge deg helt inn i rettssalen.

Flere medlemfordeler
icon-books.png

Hva koster det?

Ved innmelding får du et halvt års gratis medlemskap. Med kontingentkalkulatoren kan du beregne samlet kostnad for innmeldingsåret og for ordinært år.

Les mer
icon-workers.png

Slik blir du medlem

For å bli medlem må bedriften oppfylle våre opptakskrav.  
Medlemmer blir også tilknyttet en lokalforening og NHO.
Du fyller ut et elektronisk innmeldingsskjema som gjelder for medlemskap  både i forbundet, lokalforening og NHO.

Les mer

Medlemskapet gir meg trygghet for at det jeg gjør er riktig.
 

Vi er klare for å ta deg i mot ...

Søk medlemskap